Безплатна доставка за поръчки над 50 лв.

ХІІІ-ти Национален Конгрес по Педиатрия с международно

Националният конгрес по педиатрия е един от големите научни форуми у нас. Както знаете той се провежда на всеки три години. Очакванията са ни за активно участие на педиатрите от цялата страна, както и за проява на интерес от страна на колегите общопрактикуващи лекари и всички специалисти, които работят с деца. Очакваме и интересно международно присъствие.

Програмата на конгреса обхваща сесии с представяне на оригинални български разработки. Ще имате възможност да получите информация и за последните новости в педиатрията чрез фокус лекции.

По време на конгреса ще бъде организирана богата специализирана изложба, на която ще се представят лидери в производството на медикаменти, консумативи и медицинска апаратура.

Нашата цел е да организираме максимално интересен научен форум и да се създадат условия за ползотворни научни контакти между присъстващите колеги.

В програмата на конгреса са предвидени редица симпозиуми и дискусии, между които се откроява темата за здравословното хранене при децата, проблемите на ранното развитие и спецификата на ранните интервенции, организационни проблеми, свързани с първичната грижа за децата, имунизациите. Специално внимание ще обърнем и на нашата специалност, която в момента очевидно преминава през криза – какви са пътищата за преодоляването й?

Назад към всички статии