Безплатна доставка за поръчки над 50 лв.

Плащане и доставка

ПРИЕМАНЕ И ОБРАБОТВАНЕ НА ПОРЪЧКИ

За да бъде подадена поръчка към Онлайн магазин bebolino  е необходимо да се регистрирате чрез попълване на регистрационната форма в бутон „регистрация“. На посоченият от вас e-mail ще получите потвърждение.

След получаване на поръчката в нашата система, ще получите потвърждение. В случай, че някой от поръчаните от вас продукти не е наличен, ние ще се свържем с вас, за да ви информираме за възможни варианти за замяна и възможен срок за доставка. През цялото време ще можете да следите статуса на вашата поръчка, като за целта ще получавате съобщения на електронната си поща.

Поръчки не се обработват в събота, неделя и по време на официални празници за страната.

Стоки се изпращат след като се получи потвърждение от клиента.

Поръчки, които са постъпили след 14ч се обработват на следващия работен ден.

ДОСТАВКА

Доставките за цялата страна се изпълняват в срок от 48 часа от приемане на поръчката. Доставките се извършват с куриери на Спиди всеки ден, без неделя и официалните празници в страната. Приемането на доставката става от клиента, направил поръчката или от упълномощено от него трето лице. Клиентът е задължен да осигури възможност за получаване на доставката. В случай, че на посочения от клиента адрес не бъде осигурено получаването и заплащането на поръчаната стока, поръчката се счита отказана.

ПЛАЩАНЕ

Сумата се заплаща на куриера в брой. Заплаща се стойността на поръчаната стока и транспортните разходи.

Цената за доставка в София е 5лв.

Цената за доставка в страната е 5лв.

При поръчка на стойност над 50лв доставката е БЕЗПЛАТНА.