Безплатна доставка за поръчки над 50 лв.

FREEON

Free2Play Проходилка

Изчерпан
SKU
46880
87,00 лв.

Free2Play Проходилка
Арт.№ 46880

Безплатна доставка над 50 лв.

Опция “Преглед преди плащане”

Връщане в рамките на 14 дни

Описание
  • Производител: FREEON

Интерактивната проходилка Let’s Walk е незаменим аксесоар, който ще помогне на вашето малко дете да развие двигателни умения и да овладее първите самостоятелни стъпки. Тя е аксесоар и играчка в едно, тъй като освен функцията на проходилка има игрална повърхност с много играчки в предната част. Така малкото дете не само се научава да балансира и ходи, но и развива ума и фината си моторика. Бебешката проходилка е изработена от безопасни и удобни за деца материали и е подходяща както за вътрешна, така и за външна употреба, върху равни повърхности.

За сигурни първи стъпки

След като детето ви започне да пълзи и да се подпира на мебелите, за да стане, въпрос на време е да направи първите си самостоятелни стъпки. Интерактивната проходилка Let’s Walk помага на вашето бебе в това приключение.

Създадена е да осигури на вашето бебе безопасност и подкрепа, когато се опитва да се изправи на крака и да избегне падане върху дупето. Тъй като бутането на проходилката е забавно занимание за вашето бебе, то обича да си играе с нея, което може да го научи да ходи самостоятелно по-рано от обикновено. Използването на проходилка за игра и бутане е безопасно за вашето дете преди всичко защото е стабилна.

Многофункционален аксесоар за бебето

Проходилката е незаменим помощник при прохождане, който освен опора за детето осигурява и забавление. В предната част на проходилката има игрална повърхност с много елементи, играчки, топки и копчета, които привличат и забавляват малкото дете. Вниманието му ще привлекат атрактивни цветове, а особено интересно ще бъде подвижно зайче със светлинни и звукови ефекти, които имитират звуци на животни, свирят първите четири тона от музикалната гама и произнасят четири изречения на английски.

Интерактивна проходилка Let’s Walk за всяко бебе

Let’s Walk Interactive Baby Walker е модерна проходилка, проектирана с мисъл за деца и родители. Бебетата се развиват със собствено темпо – някои по-бързо, други по-бавно, някои могат да проходят самостоятелно по-рано, други по-късно. Това, което отличава тази проходилка от другите проходилки на пазара, е способността й да се регулира на две различни височини на дръжката. По този начин можете оптимално да регулирате височината към вашето бебе на различна възраст. Четири стабилни колела се грижат проходилката да не се преобръща, независимо от коя страна се обляга бебето. В допълнение към горното има възможност за регулиране на спирачките на колелата, така че проходилката да не се плъзга, докато бебето си играе с игралната дъска.

Проходилката се нуждае от 2 АА батерии, които не са включени.

Подходяща е за бебета 9+ месеца.

Виж повече
Ревюта
Вие оценявате: Free2Play Проходилка
Вашата оценка
Free2Play Проходилка
Free2Play Проходилка
Може да харесате също