Безплатна доставка за поръчки над 50 лв.

FREEON

Free2Play Масичка за игра FUN

В наличност
SKU
46873
78,00 лв.
Поръчай сега и получи в срок от 2-3 дни!

БЕЗПЛАТНА доставка за поръчки над 49 лева!

Доставяме в срок от 2-5 работни дни*

*Поръчки, направени след 14:00, се обработват на следващия работен ден

Free2Play Масичка за игра FUN
Арт.№46873

Безплатна доставка над 50 лв.

Опция “Преглед преди плащане”

Връщане в рамките на 14 дни

Описание
  • Производител: FREEON

Децата са любопитни същества. Чрез своето любопитство и експериментиране те опознават заобикалящата ги среда, учат и развиват своите двигателни и когнитивни способности. В ранна детска възраст качествените играчки са от решаващо значение и детската маса FUN Interactive е една от тях. Освен безкрайно забавление, децата ще учат и развиват своите умения чрез игрови дейности. Интерактивната детска маса FUN е подходяща за деца над 18 месеца.

Развиване на ръчни умения и фина моторика

Забавните игри на детската маса FUN Interactive са осигурени от разнообразие от играчки, цветове и светлинни и звукови ефекти, които привличат вниманието на малкото дете. Много интерактивни играчки са проектирани и настроени според принципа за изпълнение на задачи, които са забавни за малките деца, като същевременно развиват ръчни умения и фини двигателни умения. Така децата могат да построят кула от пръстените в правилния ред или да подредят фигурките от едната страна на другата в дъга; те могат да наблюдават как една въртяща се играчка движи другите играчки, да прелистят брошура, да вземат играчка от масата и да открият нещо ново от другата страна и т.н.

Светлинни и звукови ефекти, които привличат вниманието

Интерактивната маса за бебета FUN също е оборудвана със звукови и светлинни ефекти. Различните бутони имитират различни звуци и мелодии. Чрез натискане на бутони и движещи се елементи малчуганите развиват гъвкавостта на малките си пръстчета. Светлинните и звукови ефекти се захранват от 3 батерии АА, които не са включени.

Практична играчка за дома и за пътуване

Въпреки че детската маса FUN Interactive изглежда като маса, нейните крака могат да се свалят и повърхността за игра може да се използва и като самостоятелна играчка. Това е особено практично, когато трябва да забавлявате детето си на дълъг път, на гости, на лекар или в подобна ситуация. Има и допълнително място за съхранение на играчки под игралната повърхност.

Виж повече
Ревюта
Вие оценявате: Free2Play Масичка за игра FUN
Вашата оценка
Free2Play Масичка за игра FUN
Free2Play Масичка за игра FUN
Може да харесате също